Wimper extensies

Your Beauty is our care

Schoonheidssalon Lotus

Waarom een wimper extensie?

Op verschillende manieren proberen vrouwen hun wimpers te verlengen. De meest gebruikte methoden zijn het gebruik van verlengende mascara of nepwimpers die je zelf op kunt plakken.

Het nadeel hiervan is dat de wimper extensie maar voor één dag is. De volgende dag moet je het weer opnieuw aanbrengen. Tegenwoordig kan het ook anders: nepwimpers die 1 a 3 maanden kunnen blijven zitten. Omdat de nepwimpers niet op het ooglid worden bevestigd, maar aan de wimpers zelf, hoeven deze niet losgehaald te worden aan het einde van de dag. Ze vallen vanzelf uit wanneer de eigen wimper uitvalt.

Veel mensen die een wimper extensie laten doen, hebben van zichzelf weinig of korte wimpers. Sommigen vinden hun blik daardoor een beetje leeg of expressieloos. Wimper extensie kan ervoor zorgen dat je van de ene op de andere dag mooie volle wimpers hebt. Mascara is niet meer nodig. De wimper extensie is niet voor niets een absolute hype in Hollywood.

De eerste en volledige wimper extensie behandeling duurt tussen de 1 en 1,5 uur, na ongeveer 4 weken volgt de bijwerk behandeling en deze duurt ongeveer 30 min.

Er kan maximaal 3 maal bijgewerkt worden daarna

volgt, indien gewenst, een volledige behandeling.