Producten

Your Beauty is our care

Schoonheidssalon Lotus

Schoonheidssalon LOTUS werkt met bekende merken zoals:

Arabesque

De filosofie van Dr. Grandel is de mensheid in haar totaliteit te bevatten en het welbevinden als natuurlijk samenspel van gezondheid en uiterlijke verschijning te begrijpen. Dr. Grandel gebruikt natuurlijke ingrediënten van plantaardige afkomst; substanties die huidvriendelijk en zeker werkzaam zijn. De voornaamste hoofdbestanddeel is de werkstof EPIGRAN uit zemelen en de graankiemoliën.

De verzorgingsproducten blinken uit door hun uitstekende verdraagbaarheid en werkzaamheid. Ze worden geproduceerd onder bijna dezelfde eisen als geneesmiddelen. Iedere lijn die Dr. Grandel presenteert, brengt verschillende behandelingsmogelijkheden met zich mee, waardoor er veel keuzes zijn voor huidverbetering. Kijk op www.grandel.de voor meer informatie.

Dit is een make-up lijn speciaal ontwikkeld voor visagisten en schoonheids-specialisten. Care & Colour kiest hiervoor, omdat de kleuren zeer goed samengaan met de kleuranalyse: u kunt zelf aan de hand van de resultaten een oogschaduwdoosje vullen met ‘uw’ kleuren uit het uitgebreide Arabesque assortiment. Dit is niet alleen kostenbesparend omdat u alleen aanschaft wat u nodig heeft, maar ook milieuvriendelijk vanwege de navulbare houders met magneetsysteem. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van make-up producten.

Arabesque make-up is verkrijgbaar voor ieder huidtype en het volgt de actuele modetrends.

Kijk op http://www.arabesque-makeup.de voor meer informatie

Dr Grandel